hu Rólunk - GLOB Alu Steel HU

Rólunk

GLOB vagyunk.

2007 -ben megalapítottuk első cégünket, a GLOB Production, s.r.o. Csehországban, amely a GLOB csoport tagja. Kezdettől fogva az építés volt a középpontjában. Az építési projektek végrehajtása, különösen az épületek felújításában és rekonstrukciójában, lehetővé tette számunkra a további fejlődést. Egy kisebb családi vállalkozásból fokozatosan stabil építőipari céget építünk, külön fióktelepekkel.

A szlovák építőipari piacra való belépésünket 2017-re, azaz az alapításunk 10. évfordulójára ütemeztük.Ennek keretében alapítottuk meg a GLOB csoport új tagját, a pozsonyi székhelyű GLOB Production SK, s.r.o. társaságot.Fókuszában szintén az építőipar, illetve a szolgáltatásaink körébe tartozó építőipari megrendelések kivitelezése áll.

2019-ben megalakult a GLOB Alu Steel, s.r.o. Csehországban és egy időben a GLOB Alu Steel SK, s.r.o. Szlovákiában, mindketten egyformán a GLOB csoport tagjai. Fókuszuk és céljuk az építőipari és lakáscélú bádogos és lakatos termékek tervezése, gyártása, szállítása és összeszerelése az általunk kínált szolgáltatások keretein belül.

A magyar piacra 2021-ben léptünk be. Jelenleg tevékenységeink bővítése van folyamatban: a GLOB csoporton belül fokozatosan további testvérvállalatok jönnek létre.

A GLOB csoport az egyes vállalatain keresztül szolgáltatási és ellátási tevékenységeket nyújt különböző építőipari munkák teljes körű kivitelezése, bádogos- és lakatosmunkák kivitelezése és leszállítása, ingatlanfejlesztési projektek előkészítése és megvalósítása, valamint szoftverek fejlesztése és a kapcsolódó szolgáltatásnyújtás területén.

GLOB vagyunk.

GLOB csoport

Érdeklik szolgáltatásaink? Lépjen kapcsolatba velünk.

Írjon üzenetet